Villkor

Vi följer konsumentverkets regler och riktlinjer för e-handel. Det ska vara enkelt och tryggt att handla hos Skyfflalette.se Betalningsvillkor för privatkunder är 30 dagar. För att kunna beställa faktura måste Du ha fyllt 18 år. Fakturan sänds separat via e-post till e-postadressen Du angivit vid beställning. Vid utesluten betalning lämnas ärendet till inkasso därav en avgift på 160kr. Arting i Åsa AB har rätten att neka leverans om så önskas.

Personuppgifter

Genom att skicka iväg information via våra formulär accepterar du att vi behandlar din information för att mänskligt genomföra en order eller för kontakta Er. Vi behåller ej Er information längre än vad som behövs. Vi använder inte er information till marknadsföring, spam eller liknande. Vi skickar ej vidare Er information till en tredjepartsleverantör.

Ångerrätt, returer & reklamation

Enligt Distans- och hemförsäljningslagen har Du som konsument (ej företag) rätt att frånträda avtalet genom att meddela oss detta inom 14 dagar från mottagandet av varan. För att Du skall kunna använda Din ångerrätt måste Du lämna tillbaka varan i oskadat skick, i originalförpackning. Vid användande av ångerrätten är det Du som står för returkostnaden. Vid eventuella tillverkningsfel har Skyfflalette en garanti på 3 år. Garantin täcker inte slitage eller felanvändning. Arting i Åsa AB har ej ansvar för förlust i förbindelse med användning av våra produkter. Vid reklamation kan Du kontakta info@skyfflalette.se och bifoga bild på skadan samt en bild på hela produkten.

För att en retur ska vara giltig måste varan vara i ursprungsskick med eventuella prislappar kvar.
Returer skickas till: Arting i Åsa AB, Henriks väg 10, 439 53 Åsa
Återbetalning sker genom vårt system då vi betalar när vi mottagit returvaran.
Om Du ångrar till köp efter att Du fått en bekräftelsemail men innan beställningen eller leveransen är gjord kan Du kontakta info@skyfflalette.se

För ångerblankett, följ länken:
http://publikationer.konsumentverket.se/kontrakt-och-mallar/angerblanket